Vragen of opmerkingen over de inhoud, producten of de techniek van GPStrackerinfo.nl kunt u sturen naar een van onderstaande contactgegevens. Onze redactie en redacteurs staan voor u klaar!

Algemeen email adres

Heeft u vragen over de inhoud of tips voor de redactie? Wilt u een product laten reviewen? Wilt u een fout melden? Stuur dan een mail naar de redactie via onderstaand email adres:
redactie@gpstrackerinfo.nl.

Een artikel inzenden of corrigeren

De website bevindt zich momenteel nog in de opstartfase. Het kan daardoor voorkomen dat artikelen spelfouten, onvolledigheden of onjuistheden bevatten. Kom je een foutje tegen? Meld het ons dan via redactie@gpstrackerinfo.nl o.v.v. de link naar het artikel.

Uiteraard is het ook mogelijk om een compleet, eigen geschreven, artikel aan te leveren. Dit mag anoniem maar het is ook mogelijk om uw naam (of dat van uw bedrijf) onder het artikel te plaatsen (inclusief link naar je weblog of website). Meer informatie hierover vindt u op de pagina ‘Meeschrijven op GPStrackerinfo.nl.

Webshop aanmelden

GPStrackerinfo.nl helpt consumenten bij de aankoop van een GPS tracker. We geven onafhankelijk advies, vergelijken trackers, geven reviews en vergelijken webshops. In het productoverzicht worden consumenten naar uw webshop doorgestuurd. Wilt u uw producten ook promoten in ons productoverzicht of wilt u dat uw webshop ook getoond wordt in de prijsvergelijker? Dat kan tegen scherpe tarieven! Kijk op ‘Webshop-aanmelden’¬†voor meer informatie. U kunt ook een e-mail sturen naar adverteren@gpstrackerinfo.nl.

Adverteren

Wilt u informatie over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen, zoals een advertorial, linkvermelding in de tekst, advertenties of reviewverzoeken? Kijk dan eens op de pagina¬†‘Adverteren’. Ook kunt u een e-mail sturen naar adverteren@gpstrackerinfo.nl.