De redactie van GPStrackerinfo actualiseert de website dagelijks. Wij vergelijken prijzen, schrijven informatieve blogs en geven reviews op GPS trackers. Jouw hulp kunnen we hierbij goed gebruiken! Op deze pagina informeren wij je over de mogelijkheid tot het schrijven van een blog, review of het delen van je ervaringen met een GPS tracker.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar mensen die een GPS tracker in gebruik hebben en de gebruikservaringen willen delen, een review willen schrijven of gewoon een interessante blog over GPS trackers willen publiceren. Dit kan eenmalig of structureel. Natuurlijk zelf geschreven en niet gekopieerd van andere bronnen. Vind je het moeilijk om zelf een heel artikel te schrijven? Dan kunnen wij je daar ook bij helpen. Wij zijn ook op zoek naar personen die gebruikservaringen met ons willen delen. De ervaringen vertalen wij dan naar een artikel voor onze bezoekers. Ook foto’s zijn van harte welkom.

Wat bieden we?

Je artikel wordt op onze website onder vermelding van jouw naam gepubliceerd. Anoniem een artikel schrijven kan natuurlijk ook. Ook zakelijk een artikel schrijven behoort tot de mogelijkheden. In het artikel krijg je de mogelijkheid om meer over jezelf en/of het bedrijf te vertellen. Ook ontvang je een eigen unieke pagina op de website. Hierop kun je eveneens jezelf of het bedrijf voorstellen aan onze bezoekers. Ook is op deze pagina te zien welke artikelen je al hebt gepubliceerd. In zakelijke artikelen is het toegestaan om uitgaande links te gebruiken.

Interesse?

Wil jij een bijdrage leveren aan GPStrackerinfo.nl? Stuur dan een mail naar de redactie via onderstaand email adres:
redactie@gpstrackerinfo.nl

Een artikel corrigeren / aanvullen

De website bevindt zich momenteel nog in de opstartfase. Het kan daardoor voorkomen dat artikelen spelfouten, onvolledigheden of onjuistheden bevatten. Kom je een foutje tegen? Meld het ons dan via redactie@gpstrackerinfo.nl o.v.v. de link naar het artikel.