GPStrackerinfo is een informatie- en vergelijkingswebsite over GPS trackers. Op deze pagina leest u de doelstelling van de website, het ontstaan en de toekomstplannen.

Doelstelling website

De doelstelling van onze website is om u van relevante informatie te voorzien rondom GPS trackers. Dit doen we door:

Blogs te schrijven over alles wat met GPS trackers te maken heeft
Door middel van blogs dragen we onze kennis en informatie over. In de blogs vindt u vooral tips, adviezen en andere achtergrondinformatie die van belang kan zijn bij de aankoop en het gebruik van GPS trackers.

Productinformatie van GPS trackers te publiceren en vergelijken
Op onze website vindt u productinformatie van de GPS trackers die in Nederland verkrijgbaar zijn. Wij proberen de informatie zo goed mogelijk up-to-date te houden. De productinformatie is afkomstig van de leveranciers. Op onze website is een mogelijkheid om GPS trackers van verschillende leveranciers te vergelijken.

Testen en reviews van GPS trackers uit te voeren
Wij voeren verschillende tests en reviews uit van GPS trackers. Bij de beoordeling hebben we het product daadwerkelijk in huis gehad. Hierdoor kunnen we u van juiste gegevens voorzien en zijn we in staat om producten met elkaar te vergelijken.

Ervaringen van gebruikers te delen
Onze website biedt de mogelijkheid om ervaringen van gebruikers met elkaar te delen. Dit geeft u goed inzicht in de gebruikerservaringen met het product. Hoe meer ziel, hoe meer vreugd.

Ontstaan

De website is ontstaan door de interesse in GPS trackers voor kinderen. Wij, de twee oprichters, hebben zelf jonge kinderen. In het dagelijks leven kwamen we met regelmaat situaties tegen waar er een kans is om je kind kwijt te raken. U kent ze wel: de drukke winkelcentra op een bewolkte dag, een pretpark, het strand bij stralend weer of de camping op vakantie. Maar ook zagen we in onze woonplaats kinderen al op jonge leeftijd met vriendjes in de speeltuin spelen. Na wat onderzoek te hebben uitgevoerd, kwamen we erachter dat een vermissing van een kind veel vaker voorkomt dan we aanvankelijk dachten. Ook worden lang niet alle vermissingen bij de politie gemeld. Gelukkig wordt een kind doorgaans binnen een aantal uur weer teruggevonden, maar dit zijn toch spannende moment die je als ouder niet mee wilt maken. Wij denken dat een GPS tracker een handig hulpmiddel is om een oogje in het zeil te houden op die momenten dat het nodig is. Ook geloven wij, dat een GPS tracker voor kinderen straks net zo gewoon wordt als een babyfoon op de babykamer.

Bij de zoektocht naar een geschikte GPS tracker voor kinderen, kwamen we veel verschillende soorten tegen. Een GPS zender en ontvanger, GPS horloges en GPS armbanden. Soms met een abonnement, een SIM-kaart en de andere weer zonder SIM-kaart. Kortom: De keuze is reuze. Ook merkten we dat de wereld van GPS erg in ontwikkeling is en voor verschillende doeleinden toepasbaar is. De GPS trackers worden steeds kleiner, geavanceerder en functioneler. Maar welke tracker is nu het meest geschikt? En hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de veiligheid? We websites van leveranciers geven hier ook niet altijd duidelijk antwoord op.

Voordat we onze eigen kinderen van een GPS tracker wilden voorzien, wilden we eerst antwoord hebben op deze vragen. Dit heeft ertoe geleid dat we veel onderzoek hebben gedaan en nog doen naar GPS trackers. Omdat we vinden dat iedereen recht heeft op deze informatie, hebben we een website in het leven geroepen: gpstrackerinfo.nl is geboren!

Toekomst

Zoals hierboven is te lezen, is de website ontstaan uit onze interesse voor GPS trackers voor kinderen. De doelstelling van de website ligt breder. Als er een stabiele website staat over GPS trackers voor kinderen, willen we deze verder uitbreiden met oa de volgende onderwerpen:

GPS trackers dieren

GPS trackers voertuigen

GPS trackers vaartuigen

GPS trackers spullen

Contact

Onze artikelen schrijven we vooral voor jou. Daarom willen we je vragen om contact met ons op te nemen bij onduidelijkheden, onbeantwoorde vragen of tips die ons verder kunnen helpen bij het schrijven van de artikelen. Wij zijn bereikbaar via redactie@gpstrackerinfo.nl.

Veel plezier op onze website!