GPStrackerinfo.nl informeert en adviseert consumenten bij de aankoop van een GPS tracker. Door middel van blogs informeren wij consumenten over actuele onderwerpen en via onze productvergelijker kunnen gemakkelijk specificaties van GPS trackers worden vergeleken. Ook vergelijken we prijzen, leveringskosten en de betrouwbaarheid van webshops. Onze bezoekers worden via GPStrackerinfo naar uw webshop doorgestuurd. Deze consumenten staan op het punt om een GPS tracker te kopen en hebben daarom een hoge koopintentie. Wilt u uw webshop promoten op onze website? Lees dan verder.

Wat bieden we?

Wij bieden u een compleet programma voor het promoten van uw webshop. Op basis van het principe ‘no cure, no pay’. U betaalt een vaste lage prijs per doorgestuurde bezoeker naar uw website. Er worden geen opstartkosten of vaste promotiekosten in rekening gebracht. Tegen lage kosten krijgt u de mogelijkheid om uw website te promoten:

  • Uw producten worden toegevoegd aan de website van GPStrackerinfo.nl

  • Uw website wordt opgenomen in de prijsvergelijker van GPS trackers

  • Op uw eigen pagina krijgt u de mogelijkheid om uw webshop aan onze bezoekers voor te stellen

  • U krijgt de mogelijkheid om producten te promoten of reviewen in blogs. Dit kan anoniem of onder vermelding van uw webshop

Aanbieding!

GPStrackerinfo geeft u tijdelijk de mogelijkheid om uw webshop voor een periode van 3 maanden gratis te promoten! In deze periode kunt u kennis maken met onze diensten. Zo kunt u nagaan of onze diensten en de promotie van uw webshop aan de verwachtingen voldoet.

Interesse?

Benieuwd wat GPStrackerinfo.nl voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via adverteren@gpstrackerinfo.nl.